Момченце е първото бебе, проплакало през 2024 година. Първото бебе за 2024

...
Момченце е първото бебе, проплакало през 2024 година. Първото бебе за 2024
Коментари Харесай

Първото бебе за 2024 година се роди в Пловдив

Момченце е първото бебе, проплакало през 2024 година. 

Първото бебе за 2024 година в България проплака в УМБАЛ „ Свети Георги ” ЕАД в Пловдив. Една минута след среднощ в Клиниката по акушерство и гинекология към университетската болница се роди момченцето Минчо, който тежи 2,850 гр. и е с растеж 51 см.

„ Бях планувана за обикновено раждане, само че се наложи да ни одобряват по неотложност. За благополучие, лекарите реагираха доста бързо, подходиха ловко, професионално, с цел да може и аз и бебчето да сме добре. Всички бяха дружелюбни и деликатни. Благодарни сме им от все сърце за напъните и отношението ”, споделя майката Лиляна, която през днешния ден се усеща добре.

Семейството е от Пловдив, а момченцето по традиция е кръстено на свекъра. Лиляна пожелава на себе си и фамилията си най-много здраве. На всички в клиниката желае все по този начин да радват хората, като бъдат част от най-важното нещо - даряването на нов живот, написа nova.bg.

Припомняме, че и за предходната 2023 година първото бебе беше родено в Клиниката по акушерство и гинекология към УМБАЛ „ Свети Георги ” ЕАД - Пловдив, само че тогава то делеше челното място с друго бебче от София.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР